STF Östersund Ledkrysset vandrarhem

Att bo på STF Östersund Ledkrysset

Det ska vara trevligt och bekvämt för dig att bo på Ledkrysset. Vi vill ockå erbjuda ett boende som passar din plånbok och dina komfortkrav. Alla våra gäster har tillgång till kök, TV-rum, sällskapsrum med lekhörna, uteterasser i söderläge och fritt wifi. Som tillval kan du boka sänglinne och bäddning, frukostbuffe, daglig rumsstädning, garageplats eller hyra av tvättmaskin.

Våra rum

Dubbelrum – Våra dubbelrum ligger mot innergården och har resårmadrasser för bästa sängkomfort. Dusch/wc delas med det intilliggande rummet i en gemensam hall. Går också att boka som enkelrum.

Tvåbäddsrum – Alla våra tvåbäddsrum har våningssäng och egen utgång till uteterassen. Hälften av dessa rum har egen dusch/wc och de andra nyttjar dusch/wc i korridoren. Går också att boka som enkelrum.

Familjerum – Våra stora ljusa familjerum ligger i den äldsta delen av byggnaden och har inte egen dusch/wc. Rummen är utrustade med två resårsängar samt en familjesäng som har en 120 bred bädd nertill och 80 cm bred bädd över.

Stora rummet – I vårt 8-bäddsrum finns möjlighet för den som vill bo billigt att boka en bädd och dela rummet med nya bekantskaper. Rummet har inte dusch/wc och i detta rum bokas både män och kvinnor.
Mer bilder finns också på vår Facebook sida