Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /www/webvol10/2g/yqjnp908oswawad/ostersundledkrysset.se/public_html/wp-content/plugins/google-site-kit/includes/Core/REST_API/REST_Routes.php on line 69
STF Östersund Ledkrysset vandrarhem - mitt i hjärtat av Östersund - STF Östersund Ledkrysset vandrarhem
STF Östersund Ledkrysset vandrarhem

STF Östersund Ledkrysset vandrarhem – mitt i hjärtat av Östersund

Varmt välkomna tillbaka! 
Med lättade restriktioner ser vi med glädje att många gäster som vi saknat kommer tillbaka till oss. Vi står redo att ta emot er alla med öppna armar.
Några förändringar vi gjort under pandemin som vi väljer att behålla är att vi nu bemannar receptionen 8-15 på vardagar och 8-12 på helger och i  telefonen (063-10 33 10) svarar vi 8-18. Våra bokade gäster får ett meddelande och hämtar ut sitt nyckelkort i vårt nyckelskåp när de kommer, och kommer du obokad ringer du när du står vid porten så guidar vi dig till ett lämpligt rum. Boka kan du också göra genom vår online bokning, eller genom att skicka e-post till info@ostersundledkrysset.se .

Vi erbjuder boende som passar alla komfortkrav och plånböcker. Enkel- & dubbelrum med egen dusch & toalett, stora ljusa familjerum och bädd i flerbäddsrum för den som vill bo enkelt och billigt. Alla våra gäster har givetvis tillgång till Wifi, kök & sällskapsrum och stora uteterrasser i söderläge. Vi erbjuder också  hyra av sänglinne och garageplats.

STF Östersund Ledkrysset vandrarhem har inspirerats av de Svenska fjällen. Här finner man fjällbjörkar, ledkryss och vindpinad panel. Omsorgsfullt kombinerat med komfortabla och modernt inredda rum.

Välkomna till oss !   Åsa och Alexandra

Translate »